Sinds 2014 vormt Cogito een betrouwbare basis voor ondernemers in het voeren van de administratie (boekhouding), het verzorgen van extra inzicht en/of controle,  het opzetten van nieuwe (digitale) administraties en het ondersteunen bij vraagstukken.

Boekhouding
Het voeren van een sluitende boekhouding is belangrijk voor elke onderneming. Het zorgt niet alleen voor rust, maar geeft u ook direct inzicht in de cijfers. Samen met u bespreken we de behoefte(n) en zorgen we voor een goede uitvoering van de administratie.

Extra inzicht
Gelukkig hebben de meeste ondernemers reeds een lopende administratie, maar spelen vragen omtrent extra inzicht en/of controle op. Door middel van een goed gesprek op basis van wederzijds vertrouwen, kunnen wij u extra inzicht geven in uw eigen cijfers of voorzien van een extra controle op uw eigen werkzaamheden.

Administratie opzetten
Administraties kunnen op het eerste gezicht lastig lijken, maar door middel van onze kennis en ervaring helpen wij u graag op weg. Na het opzetten van een nieuwe (digitale) administratie kunt u zelf aan de slag met bijvoorbeeld facturatie, btw-aangiften en jaarcijfers.

Ondersteuning
Vragen over uw administratie kunnen leiden tot onrust en zorgen ervoor dat u wordt afgeleid van uw dagelijkse werkzaamheden. Daarom kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen en zorgen wij er samen voor dat we tot de juiste oplossing komen.